kaka

Jag älskar mina nya penslar i photoshop.
För länge sedan, fick jag en häst som hette Chetsima.
Därifrån vi köpte henne, det va på tv idag, det spökade tydligen väldigt mycket där.

Var hos doktorn idag, fick starkare medeciner till magen. Hon kände på magen och tog 4 liter blod av mig. Mja ok nästan 4 liter, 4 tjocka rör. Både från fingret och armvecket. Obehagligt som fan.

Hade en skum dröm inatt. Jag var tillsammans med mitt ex igen. Vi var på Lunds tågstation (nu borde några kunna lista ut vem det är). Det va helt plötsligt inomhus, och sen skulle jag gå omkring på massa plankor i taket och trillade ner. Sen skulle vi med tåget.

Imorgon börjar jag med mina nya tabletter. Ska sova. Pusshaj<3

2345678

My head is confusing.
Tankarna snurrar och jag försvinner bort. Jag kan sitta och bara titta på något så helt plötsligt så försvinner jag bort i tankarna och det känns som jag sitter i en karusell. Allt bara snurrar och jag kan inte se.

Efter skolan blev det att dra till Perrong 23 med Simon.
Simon låg i mitt knä och jag satt och rökte mina sista cigg ever. Ska bli så skönt, ett liv utan de jävla cigaretterna.

Nu har jag laddat ned 2381683746238564 st penslar till photoshop och håller på att bli galen för att det är så kul. Bilden är bara ett litet litet smakprov på några penslar. Måste sova.

Pusshaj<3


<3

Lite sammanfattning över helgen:

Fredag: Kalas hos morfar. Skulle eg gått ner till stan en bit in på kalaset eftersom det va arrangemang på perrongen. Men så blev det inte eftersom mina föräldrar inte tycker att man ska få ha kul. Istället fick man en smäll i huvudet av sin äckliga syster så man fick huvudvärk, sjukt ont i magen och allt va piss. Som tur va så kunde vi köra förbi på väg hem, så jag fick träffa alla en liten stund iaf.

Lördag: Mamma, pappa och äckelsyster stack till Hultsfred, åkte vid 11, vilket var sjukt skönt. Enligt dem skulle jag och Mickan ha myskväll hemma själva men vad tror dom eg? Att vi sitter själva när vi har huset för oss själva? HAHA! Simon, Rocco och Louise kom hit vid halv 8. Satt och kolla på tv, sen stack Rocco och Louise och då kom gjorde jag och Simon lite grogg och hade allmänt mys.
Sen la vi oss och kolla på film och hade de mysigt =D

Söndag: Sov till 3 ungefär, sjukt skönt. Sen upp, laga lite mat och chilla. Sen åkte Simon och nu är vi här.=D

Happiness

Jag är glad.
Jag får inte gå till Perrong 23 ikväll, men jag bryr mig inte. Jag är lycklig, kär.
Imorgon kommer han hit. Mamma, Pappa och Melina sticker långt åt helvete, så jag och Mickan har huset för oss själv lördag-söndag.
Och självklart vill man inte sitta själv så varför inte bjuda hit några =). Adam och Simon kommer hit, kanske Rocco och Louise också om inte Rocco är för tjurig^^.

Sitter och lyssnar på Emil Jensen. Fantastiska texter har han, älskar hans musik.
Känner mig allmänt glad.
Jag vill dansa. Förhoppningsvis blir det perrongen en liten stund, då kan jag dansa.
Jag vill krama någon. Och förhoppningsvis, om det blir perrongen sen, så kan jag kramas.

Puss världen!
(Fast jag skäms fortfarande över mänskligheten)

Skam över mänskligheten!

Jag älskar världen!    Jag hatar världen!   Jag skäms över mänskligheten!
Jag vet inte, men de senaste månaderna har jag börjat sakna alla som försvunnit ur mitt liv. Nästan alla iaf.
Så många jag vill träffa igen och snart! Kerztin och Johan såklart, Andy och de andra västervikarna, ett fucking halvår sen nu. De först och främst men så många fler, orkar bara inte skriva upp alla.

Sitter nu och lyssnar på en sjukt bra och mysig låt. Tänker på de senaste dagarna, funderar på om det är på riktigt eller om det bara är ett jävla spel. Så många har krossat mitt hjärta innan och jag orkar inte en gång till, jag hoppas verkligen att detta är allvarligt för dig också. Säg till nu annars.

Skolan går åt helvete just nu också. Gör prov efter prov, får tillbaka dom och ser att det står IG på vartenda jävla papper. Varför går det inte, jag försöker och försöker men det går verkligen inte. Kan inte fokusera på skolan. Skulle byta skola också, men Bobby den bögen tog sista platsen på C4. Får gå kvar på den äckelskolan LBS, i den sjukt omogna klassen, med de sjukt dål

Lalalaa

Vet inte varför, men allt går åt helvete just nu.
Min mage mår allmänt jätte dåligt och det gör skitont.

Igår var förövrigt en rätt bra dag, skrattade nästan hela dagen och vi hade skitroligt<3
Idag vaknade jag och kände att jag verkligen inte orkade, så jag stannade hemma.
Känt mig allmänt zombie hela dagen.

Förhoppningsvis kommer mamma hem med mitt mint te. Då kan jag komma igång med pluggandet till historiaprovet ><.

RSS 2.0